Vastgoedfotografie.


vastgoedfotografie

Vastgoed fotograaf nodig?

U wilt uw ontroerend goed of Woning beter in de markt zetten of uw huidige brochures nieuw leven inblazen?
Een professionele vastgoedfotograaf inschakelen is de volgende logische stap om uw pand een voorsprong te geven op de concurrentie en te kunnen verkopen of verhuren. Door veel ervaring en het gebruik van professionele apparatuur speciaal ontworpen voor Vastgoedfotografie kan een hoge kwaliteit gegarandeerd worden.

Als u graag een vastgoedobject door mij wilt laten fotograferen kunt u natuurlijk altijd even bellen. Het kan misschien handiger zijn om een e-mail te sturen naar info@mitchvanderheijden.nl, met uw wensen en de details zodat ik meteen een goed beeld krijg van uw aanvraag. Aan de hand van uw briefing zal ik zo snel mogelijk een offerte naar u opsturen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal ik uw fotografie verzorgen volgens de eerder gemaakte afspraken. De levering van de definitieve beelden kan digitaal of op een dvd (indien nodig in verschillende formaten)

Wilt u een offerte ontvangen? Dan stuurt u een e-mail naar info@mitchvanderheijden.nl, en ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.


Vastgoedfotograaf, productfotograaf en bedrijfsfotograaf; regio Waalwijk, Den Bosch, Oss, Breda, Tilburg, Eindhoven en Nijmegen