Info.


IMG_5098LR

Over Mitch.

Geboren in 1987, en woon samen met mijn vriendin en onze hond Leika in Waalwijk.
24 uur per dag gepassioneerd bezig met fotografie en altijd op zoek naar de volgende uitdaging. Na het succesvol afronden van de opleiding fotografie en veel werkervaring opgedaan te hebben bij verschillende fotostudio’s en fotografen, ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf gestart als fotograaf. Graag werk ik nauw samen met mijn klanten, zodat het beste resultaat behaald word. Met veel plezier verzorg ik inmiddels voor diverse bedrijven de fotografie.

Waarom Mitch van der Heijden Photography?

Veel fotografen zijn snel en goedkoop. Maar als er onvoldoende aandacht gegeven wordt aan de fotografie, en de kwaliteit daardoor verloren gaat, bent u daarmee niet per se bij gebaat. Elk onderwerp heeft zijn eigen kenmerken en karaktereigenschappen en deze moeten geaccentueerd worden. Daarom bespreekt u van te voren met mij de details zodat het uiteindelijke beeld de juiste uitstraling krijgt. Ook in de nabewerking komt die aandacht voor detail terug. Alle foto’s worden gecheckt en indien nodig gecorrigeerd in Photoshop. Bij Mitch van der Heijden Photography staat een hoge kwaliteit en een duidelijke communicatie voorop.

Mijn werkwijze?

Als u bijvoorbeeld graag uw producten door mij wilt laten fotograferen kunt u natuurlijk altijd even bellen. Het kan misschien handiger zijn om een e-mail te sturen naar info@mitchvanderheijden.nl, met uw wensen en de details zodat ik meteen een goed beeld krijg van uw aanvraag. Aan de hand van uw briefing zal ik zo snel mogelijk een offerte naar u opsturen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal Mitch van der Heijden Photography uw fotografie verzorgen volgens de eerder gemaakte afspraken. De levering van de definitieve beelden kan digitaal of op een dvd (indien nodig in verschillende formaten)

Diensten.

De prijzen.

Ik werk niet met één vast bedrag per foto omdat ik geloof in maatwerk, iedere opdracht heeft diverse factoren om rekening mee te houden. Toch kan ik u door lage overheadkosten scherpe prijzen bieden en een hoge kwaliteit leveren.
Wilt u een offerte ontvangen? Dan stuurt u een e-mail naar info@mitchvanderheijden.nl, en ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.


Productfotograaf, vastgoedfotograaf en bedrijfsfotograaf; regio Waalwijk, Den Bosch, Oss, Breda, Tilburg, Eindhoven en Nijmegen